Sijoittajien dollariarvoista keskiarvoava Bitcoin vuodesta 2017 lähtien tuotti 61,8%

August 10, 2020 Aus Von admin

Tiedot osoittavat sijoittajille, joiden dollarikustannukset laskivat keskimäärin Bitcoiniksi, vaikka 20 000 dollarin huippu on kannattava.

Coin Metrics -yrityksen tutkijat havaitsivat, että sijoittajat, joiden dollarikustannukset laskivat keskimäärin Bitcoin Profit, koska vuoden 2017 20 000 dollarin huippu olivat edelleen kannattavia. Tutkijoiden mukaan sijoittajalla, joka osti jatkuvasti BTC: tä kolmen viime vuoden aikana, olisi 61,8%: n tuotto.

Vaikka Bitcoinin hinta laski merkittävästi 20 000 dollarista, vuosina 2019 ja 2020 oli alhaisia pisteitä. Sijoittajat, jotka ovat hyötyneet näistä vahvoista laskusuuntauksista, istuvat helposti komeaan voittoon tänään.

Coin Metrics sanoi :

”Huolimatta siitä, että Bitcoin kauppaa edelleen 30% vähemmän kuin ATH, dollarin keskimääräinen hintakustannus markkinoiden huipusta joulukuussa 2017 olisi tuotto (sic) 61,8% tai 20,1% vuodessa. Samoin Ethereumin kohdalla (silti 71% huipustaan) tammikuusta 2018 keskimäärin dollarikustannukset olisivat tuottaneet 87,6% eli 27,9% vuodessa. „

Tiedot osoittavat Bitcoinin kestävyyden

Bitcoinin alkuaikoina korkean tason sijoittajat ja rahoituslaitokset epäilivat sen säilyvyyttä. Jotkut yritykset suhtautuivat varovaisesti optimistisesti salausvaluutoihin, mutta suurin osa piti etäällä juuri syntyvästä omaisuusluokasta.

Ajan myötä, kun Bitcoinin hinta on toipunut voimakkaasti äärimmäisistä korjauksista 3 150 dollariin ja 3 600 dollariin, sijoittajien mielipide muuttui. Kesäkuussa JPMorgan, jonka toimitusjohtaja kritisoi julkisesti Bitcoinia vuonna 2018, kertoi, että ylimmällä kryptovaluutalla on pysyvä voima.

JPMorgan-strategisten ryhmä, jota johtavat Joshua Younger ja Nikolaos Panigirtzoglo, korostivat myös , että maaliskuun kaatuminen osoitti Bitcoinin pitkäikäisyyden . Molemmat analyytikot sanoivat:

„Tämä viittaa siihen, että kryptovaluuttojen keskuudessa ei ole juurikaan näyttöä ajon dynamiikasta tai edes materiaalin laadusta, jopa maaliskuun kriisin aikana.“

Kuten miljardööri-sijoittaja ja hedge-rahastojen legenda Paul Tudor Jones sanoi, Bitcoin vahvistaa joka päivä selviytyäkseen. Muihin omaisuusluokkiin verrattuna BTC on edelleen suhteellisen nuori, mikä tekee siitä houkuttelevan sijoittajille.

Bitcoinin pitkäikäisyys, pysyvä voima ja joustavuus ovat antaneet digitaalisen omaisuuden toipua melko nopeasti suurista takaiskuista. Tämä korkeiden piikkien ja erittäin alhaisten pohjojen sykli tekee kustannuskeskiarvostamisesta kannattavan tavan saada altistuminen Bitcoinille.

Toteutunut hinta on 6 000 dollaria

Tiedot osoittavat myös, että Bitcoinin hintakehitys on suurelta osin suhdannevaihe, lisäominaisuus, joka tekee kustannuslaskennasta entistä tehokkaamman. Coin Metrics -ilmoitus vastaa myös Bitcoinin realisoitunutta hintaa, joka ylitti ensimmäisen kerran historiassa 6 000 dollaria.

Realisoitu yläraja tai hinta yrittää löytää hinnan, jonka jokainen sijoittaja osti Bitcoinin historiallisesti. Glassnode kuvaa metrin seuraavasti:

”Realized Cap arvostaa tarvikkeiden eri osia eri hintoihin (nykyisen päivittäisen sulkemisen sijasta). Erityisesti se lasketaan arvottamalla jokainen UTXO sillä hinnalla, jolloin sitä viimeksi muutettiin. „