Den utvalda senatorn i USA, Cynthia Lummis, åtagit sig att marknadsföra Bitcoin bland myndigheter

Wyoming senator utvald för att marknadsföra Bitcoin i regeringen

Säger att Bitcoin är en backstop för varje regering i världen

Cynthia Lummis, en utvald amerikansk senator för Wyoming, har uttalat sitt åtagande att marknadsföra Bitcoin bland myndigheter och myndigheter i USA.
Relaterade inlägg
JPMorgan förutspår 600 miljarder dollar från institutioner kommer att flöda till Bitcoin
Brittiska investerare är 38 gånger mer intresserade av att köpa Bitcoin
Antagande av krypto: nästan 70% av årtusenden betraktar BTC som en tillflyktsort

P2P Bitcoin-volym: Indien överträffar Kina

„Jag vill verkligen använda min tid i den amerikanska senaten delvis för att hjälpa till att introducera ämnet Bitcoin“, sa hon.

Enligt den första wyoming-kvinnliga senatorn sa Lummis att Bitcoin skulle förbli och rädda ekonomin när fiatsystemet misslyckas.

Den utvalda amerikanska senatorn gjorde sitt engagemang för Bitcoin känt i en podcast med Peter McCormack. Hon diskuterade ämnet ”Vad Bitcoin gjorde” tillsammans med värden.

Enligt henne var 2020 generellt ett dåligt år för den globala ekonomin, och för USA var att kompensera medborgarna för COVID-19 ytterligare en realtidsproblem för ekonomin. Hon använder scenariot för att betona vikten av att Bitcoin säger att om det traditionella systemet kollapsar kommer Bitcoin att bli livsviktigt.

Hon sa att Bitcoin är en backstop för varje regering i världen. Lummis betonade att den svarta svanhändelsen inträffar med fiatvalutor när regeringen har förbrukat. Sådana händelser är inte genomförbara i en Bitcoin-grundad ekonomi.

Lumis, amerikansk senatorval jämför Bitcoin med Fiat

Lumis noterade att fiat unik Bitcoin och dess konsekventa utbud, den amerikanska dollarns ramverk i sig inkluderar inflation, vilket gör devalvering oundviklig.

Hon sa att dessa åtgärder har gjort att den amerikanska statsskulden har ökat ytterligare 2020 till cirka 27 biljoner dollar och säger att det inte finns någon plan eller strategi för att landet ska betala.

Hon konstaterar att fler palliativa medel från COVID-19 pågår och massiva kontanter skrivs ut. Den senatvalda amerikanska senatorn sätter upp Bitcoin som en lösning, särskilt när mer pandemiutgifter fortfarande pågår.

Förutom en skuldlösning behöver USA ”en alternativ väg bara om vi misslyckas, och jag ser den alternativa vägen som Bitcoin”, sa Lummis.